Invent

ennbsv

+46 8 545 292 00

Sun

Effektivisera din verksamhet

Transportbranschen står just nu mitt i en av sina största förändringar någonsin. När information på alla nivåer digitaliseras och hanteras med IT-teknik skapas helt nya möjligheter till effektiviseringar och högre lönsamhet, samtidigt som kommunikationen med kunder och förare förenklas.
Ett bra verksamhetssystem skapar synlighet vilket leder till snabbare och bättre information till dig och dina kunder. Allt detta ger dig möjligheter att ta rätt beslut, i rätt tid och baserat på uppdaterad, korrekt information.

Äntligen har vi tillgång till riktig support.

En återkommande kundupplevelse


Support

speechMed hjälp av vår erfarenhet från Opter och transportbranschen hjälper vid dig att hitta lösningar på dina problem. Vi bryr oss om att lösa ditt problem och vill att du ska få ett kompetent svar.

Framtidssäkert

checkVi jobbar hela tiden med de senaste teknikerna för programvara på kontoret, mobiltelefoner och handdatorer. Genom att hela tiden löpande se till att du använder modern teknik får du utan att du märker det ett framtidssäkert system som kan användas i många år utan att bli omodernt.

Mobila enheter

phone2När trafikledaren fattat sitt beslut måste informationen nå rätt förare. Det spelar ingen roll om föraren har en app i sin Androidtelefon, en stryktålig handdator med Windows Mobile eller en mobiltelefon med SMS. Informationen om uppdraget når föraren snabbt och säkert. Dina förare får möjlighet att återrapportera status, ändringar och kvittenser och du ser var förarna befinner sig på en karta.

Fokuserad helhetsleverantör

targetVi är experter på verksamhetssystem för transportföretag. Genom att fokusera på vårt område kan vi fördjupa vår kunskap och produkt inom vår nisch och vara en bra helhetsleverantör. Du får tillgång till ett verksamhetssystem med väl fungerande EDI, mobildata, kundhemsidor och e-fakturering från en och samma leverantör. Du kommer igång snabbt och enkelt utan integreringskostnader.

Du bestämmer

alert Opter är ett verksamhetssystem som stödjer processerna i ditt företag, vi hjälper dig att ställa in det så att det passar ditt sätt att arbeta. Med Opter får du ett system där du får överblick och kontroll. Inställningarna som görs direkt i programmet styr ditt arbetsflöde ner till hur boknings- och trafikledningssidorna faktiskt ser ut och fungerar för individuella användare på kontoret eller kunder på kundwebben. Du får stor flexibilitet att skapa prislistor/avtal som automatiskt taxerar ordar vid bokning – oavsett om bokningen sker via telefon, kundwebben eller EDI-fil. Genom att systemet är anpassat till ditt företag och dina användare får du ett användarvänligt system som ger dig möjlighet att effektivt utföra ditt arbete med hög automatisering och därmed minska din administration.

Funktioner

arrow3Vi har alla funktioner ett modernt transport-företag behöver. Läs mer om dessa här. Du får även automatiskt och utan extra kostnad tillgång nya funktioner som kontinuerligt tillkommer till Opter.

Vår affärsmodell

chart2Du betalar bara en gång per månad och du vet alltid hur mycket – vi hyr ut systemet per bil/transaktion och månad så du betalar för den nytta du får, utan en stor initial investering. Det betyder att alla transportföretag har råd med ett kompetent system. Du får tillgång till hela systemet – vår prissättning håller dig inte tillbaka och när det kommer nya funktioner får du tillgång till dem utan extra kostnad. Vi får bara betalt när du är nöjd över tid vilket gör att vi eftersträvar en långsiktig ömsesidig relation.

Kundorienterat

thumb_upMed Opter hjälper vi dig sätta din kund i fokus. Med tillgång till de rätta verktygen får du möjlighet att leverera snabbare och med bättre kvalitet. Många kunder ställer krav på tillgång till information om uppdrag, kvalitet och statistik. Genom att ge varje kund en personlig hemsida i Opter får de tillgång till information som orderhistorik, fakturor, Track & Trace, avvikelser, leveransbevis (POD), signaturer mm. Självklart ger du också dina kunder möjlighet att boka transporter på hemsidan och i många fall även direkt från sina affärssystem.

Systemkommunikation

settingsAllt fler kunder har tillgång till digital information om de uppdrag de vill att du ska utföra. Vi hjälper dig genom att koppla ihop Opter med dina kunders affärssystem med hjälp av etablerade standarder som EDI och XML.

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i formuläret nedan.Börja prenumeration
Avsluta prenumeration

Ditt namn:

Din epost-adress:

Företag: